Μ. Α. Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
Μ. Α. Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
 

Νέα 7

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, αγάπη & ειρήνη.

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 00:00 Γράφτηκε από
Το Δ.Σ. του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ εύχεται σε όλο των κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, αγάπη & ειρήνη.

Επίσκεψη στη Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο της UNICEF

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 00:00 Γράφτηκε από

Σήμερα 16/09/17 τα παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ¨ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ¨ επισκέφτηκαν στη Δ.Ε.Θ. το περίπτερο της UNICEF, όπου και ο συγγραφέας Σωτήρης Μαντζουράνης διάβασε για τα παιδιά το παραμύθι του ¨Όταν τα χρώματα και οι ήχοι έβαλαν φυλακή τα δάκρυα¨. Ευχαριστούμε πολύ την Ε.Π.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΑΒΒΑ, την Υπεύθυνη υποδομών κα ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΠΗ, την UNICEF και την Πρόεδρο της κα ΤΖΙΤΖΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, την κα ΜΑΚΡΗ ΡΑΝΙΑ τον κ. ΛΥΜΠΕΡΗ ΗΛΙΑ και όλους όσους συνέβαλλαν ώστε να οργανωθεί αυτή η ξεχωριστή και πολύ όμορφη επίσκεψη για τα παιδιά του ¨ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ¨.
Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Αθλητικού Ομίλου ¨ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ¨ Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε η Ε.Π.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και η UNICEF.


Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας μέσω του οποίου αναπτύσσονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά την αξία του ευ αγωνίζεσθαι.


Νέα λευκή στολή αγώνα 2017 - 2018

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 00:00 Γράφτηκε από

Η νέα λευκή στολή αγώνα για τη σεζόν 2017 - 2018 του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ.


  • Banner 20-1
  • Banner 20-2

Πληροφορίες

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου, σε εμάς θα βρείτε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ομάδα καθώς και πληροφορίες για τις εκδηλώσεις ανακοινώσεις και τους χορηγούς μας.

  

Facebook