Μ. Α. Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
Μ. Α. Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
 

Επίσκεψη στη Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο της UNICEF

Νέα Γράφτηκε από  Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 00:00 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς 0
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σήμερα 16/09/17 τα παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ¨ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ¨ επισκέφτηκαν στη Δ.Ε.Θ. το περίπτερο της UNICEF, όπου και ο συγγραφέας Σωτήρης Μαντζουράνης διάβασε για τα παιδιά το παραμύθι του ¨Όταν τα χρώματα και οι ήχοι έβαλαν φυλακή τα δάκρυα¨. Ευχαριστούμε πολύ την Ε.Π.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΑΒΒΑ, την Υπεύθυνη υποδομών κα ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΠΗ, την UNICEF και την Πρόεδρο της κα ΤΖΙΤΖΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, την κα ΜΑΚΡΗ ΡΑΝΙΑ τον κ. ΛΥΜΠΕΡΗ ΗΛΙΑ και όλους όσους συνέβαλλαν ώστε να οργανωθεί αυτή η ξεχωριστή και πολύ όμορφη επίσκεψη για τα παιδιά του ¨ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ¨.
Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Αθλητικού Ομίλου ¨ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ¨ Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε η Ε.Π.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και η UNICEF.

Διαβάστηκε 202 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 17:53

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • Banner 20-2
  • Banner 20-1

Πληροφορίες

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου, σε εμάς θα βρείτε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ομάδα καθώς και πληροφορίες για τις εκδηλώσεις ανακοινώσεις και τους χορηγούς μας.

  

Facebook