Μ. Α. Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
Μ. Α. Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
 
Super User

Super User

Η Ακαδημία του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ στο FESTIVAL OPAP VOLOS _ 04/03/2018

ετήσιο χορό

Κατηγορία Εκδηλώσεις Φεβρουαρίου 27 2018 0
Ο Μ.Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ διοργανώνει τον ετήσιο χορό που θα γίνει στο all day cafe - bar DIFFERENT. Σας περιμένουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον ιστορικό σύλλογο του Καλοχωρίου... ΜΕΓΑΣ είσαι...
κερkida opap

Κατηγορία Εκδηλώσεις Ιανουαρίου 09 2018 0
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ στο παιχνίδι του BC PAOK - BC OLYMPIAKOS

Το Δ.Σ. του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ εύχεται σε όλο των κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, αγάπη & ειρήνη.

Το Δ.Σ. του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ σας εύχεται χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ έδωσε το παρών στο THESS CHRISTMAS FOOTBALL FESTIVAL _ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 - ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την υποστήριξη στο θέμα του μικρού Αλέξανδρου.

Σήμερα 16/09/17 τα παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ¨ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ¨ επισκέφτηκαν στη Δ.Ε.Θ. το περίπτερο της UNICEF, όπου και ο συγγραφέας Σωτήρης Μαντζουράνης διάβασε για τα παιδιά το παραμύθι του ¨Όταν τα χρώματα και οι ήχοι έβαλαν φυλακή τα δάκρυα¨. Ευχαριστούμε πολύ την Ε.Π.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΑΒΒΑ, την Υπεύθυνη υποδομών κα ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΠΗ, την UNICEF και την Πρόεδρο της κα ΤΖΙΤΖΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, την κα ΜΑΚΡΗ ΡΑΝΙΑ τον κ. ΛΥΜΠΕΡΗ ΗΛΙΑ και όλους όσους συνέβαλλαν ώστε να οργανωθεί αυτή η ξεχωριστή και πολύ όμορφη επίσκεψη για τα παιδιά του ¨ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ¨.
Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Αθλητικού Ομίλου ¨ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ¨ Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε η Ε.Π.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και η UNICEF.


Σελίδα 1 από 2
NESTORAS
ILIKA IKODOMON XRONIS GIANNIS
Rallidis Xristos
  • Banner 20-2
  • Banner 20-1

Πληροφορίες

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου, σε εμάς θα βρείτε όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ομάδα καθώς και πληροφορίες για τις εκδηλώσεις ανακοινώσεις και τους χορηγούς μας.

  

Facebook